sábado, 6 de febrero de 2010

Presentació

Nem a vuere com faig la presentació,

Sóc de Sant Boi de Llobregat, Viag estudiar enginyeria tecnica aoernuatica a la UPC, desde que vaig acabar (ara ja fa gairebé 5 anys), he treballat a Air Europa, Vueling, Airbus, i ara a Qatar Airways, així que en 4 anys he fet força cambis de residència...

Vull estudiar ADE com a support als meus estudis de enginyeria, crec que em sera útil tenir coneixement en les dues bassants.

Salut!!

2 comentarios:

  1. Benvolgut Xavi,

    En primer lloc, m'agradaria saludar-te com a veïns que som del mateix poble.
    Per altra banda, també comentar-te que tenim dir-te que a l'aula ja sou tres que treballeu amb el sector de l'aeronàutica, tenim un pilot, tenim un mecànic i estàs tu com enginyer.
    Si tens temps, podries participar al joc de la innovació per fer un subgrup de treball. Podríem tractar diversos temes per innovar al sector, des de combustibles, passant per l'estalvi de costos i/o augment de la demanda.
    Llavors, podríem fer una simulació per treballar de forma conjunta entre tots a través dels blocs i les xarxes socials, amb la finalitat de forma un hipotètic equip de treball mutidisciplinar d’innovació i compartir experiències de les idees que es generin i els nous coneixements que s’hi generin, jo també intentaria fer la meva aportació. Això sí, sempre que no hi hagi cap conflicte d'interessos.

    Què et sembla la idea?

    ResponderEliminar
  2. Hola Xavi,

    Jo em dic Aitor, tinc 21 anys, sóc de Mollet del Vallès i treballo de teleoperador. Espero que et vagi bé aquí a la uoc i sort per Qatar.

    Salutacions

    ResponderEliminar